POGOTOWIE RATUNKOWE W JELENIEJ GÓRZE
  • Deutsch
  • English
  • Čeština
  • Polski
baner ambulans zakup Projekt CZPL
projekt covid19

KLAUZULA INFORMACYJNA (stosownie do RODO)dla osób zainteresowanych – ubiegających się o zatrudnienie w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej Górze:

Klauzula do pobrania

 

INFORMACJA DOTYCZĄCA WSZYSTKICH OGŁOSZEŃ

Osoby zainteresowane zatrudnieniem powinny swoje aplikacje, przesłać na adres e-mail: pogotowiejg@999.jgora.pl

Nadesłanych aplikacji nie zwracamy. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi tylko na wybrane aplikacje.

Osoba ubiegająca się o zatrudnienie winna zamieścić w treści swojego CV klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji, przez Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze ul. Cieplicka 126A 58-570 Jelenia Góra, zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10.05.2018 r. (poz. 1000) i Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO)”.

Oferty nie zawierające zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą rozpatrywane w procesie rekrutacji.

Praca – Specjalista do spraw projektów

POGOTOWIE RATUNKOWE W JELENIEJ GÓRZE

Poszukuje kandydata na stanowisko:  Specjalisty do spraw projektów

           

Główne obowiązki:

  • wyszukiwanie informacji o możliwościach pozyskiwania środków krajowych i unijnych dla Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze;
  • analiza przepisów prawa, instrukcji, regulaminów i kryteriów oceny projektów;
  • Przygotowywanie i kompletowanie niezbędnej dokumentacji stanowiącej obligatoryjne załączniki do wniosków o dofinansowanie.
  • aplikowanie o ww. środki finansowe, w tym przygotowanie wniosków o dofinansowanie, oraz obsługa całości procesu rozliczania przyznanego dofinansowania
  • udział w przygotowywaniu dokumentów  dotyczących zamówień publicznych na wykonanie zadań wpisanych do projektu;
  • opracowywanie harmonogramu  oraz kosztorysu projektu; wiedza z zakresu programów unijnych, zarządzania i rozliczania projektów
  • Monitorowanie procesu realizacji projektu od momentu złożenia dokumentacji aplikacyjnej do złożenia wniosku o płatność końcową.
  • Udział w prowadzonych przez Instytucje Zarządzające i Pośredniczące wizytach monitorujących, kontrolach i audytach i przygotowywanie niezbędnej dokumentacji, wyjaśnień i odpowiedzi.
  • dobieranie i kontraktowanie zewnętrznych wykonawców i dostawców w projekcie;
  • prowadzenie działań z zakresu public relations i pozytywne kształtowanie wizerunku projektu;
  • promocja i kontrola obowiązków promocyjnych oraz informacyjnych dotyczących projektu;
  • administrowanie i obsługa elektronicznych aplikacji do oceny wniosków projektowych, prowadzenie monitoringu w zakresie nowych wytycznych;
  • współpraca z firmami i instytucjami kooperującymi w projekcie oraz ze Związkiem Pracodawców Ratownictwa Medycznego;

Wykształcenie: wykształcenie wyższe

Wymagania:

  • rozwinięte kompetencje komunikacyjne oraz interpersonalne;
  • kultura osobista;
  • gotowość do ciągłego podnoszenia swoich kompetencji;
  • dyspozycyjność i gotowość do częstych podróży,
  • identyfikowanie się z misją Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze;
  • systematyczność i samodzielność w działaniu;
  • terminowość, staranność, dokładność;
  • umiejętność pracy w zespole.
  • prawo jazdy kat. B
  • doświadczenie w pracy przy realizacji projektów będzie dodatkowym atutem;

Oferujemy :

  • umowę o pracę (pełen etat) lub inną formę współpracy, w zależności od wzajemnych uzgodnień, początkowo planowane jest zatrudnienie na okres próbny ok trzy miesiące;
  • wynagrodzenie zależne od doświadczeń i kompetencji;
  • rozwój osobisty i zawodowy;
  • praca w przyjaznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie oferty zawierającej CV do dnia 10.08.2022 r. na adres do korespondencji Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze: 58-506 Jelenia Góra ul. Ogińskiego 6 lub e-mail, który jest dostępny na stronie internetowej Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze.    

Osoba ubiegająca się o zatrudnienie winna zamieścić w treści swojego CV klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji, przez Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze ul. Cieplicka 126A 58-570 Jelenia Góra, na potrzeby procesu aktualnej rekrutacji, zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10.05.2018 r. (poz. 1000)  i Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO)”.

Oferty nie zawierające zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą rozpatrywane w procesie rekrutacji.

Obowiązek informacyjny dla kandydatów biorących udział w postępowaniu rekrutacyjnym
w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej Górze

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych

i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych dalej zwane: „RODO”), informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze
    Cieplicka 126A w Jeleniej Górze.
  2. Kontakt do Inspektora Danych Osobowych numerem tel. 75 75 264 62.
  3. Dane są zbierane w celu ich przetwarzania w związku z prowadzonym postępowaniem rekrutacyjnym na stanowisko pracy.
  4. Pozyskiwanie danych wynika z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora tj. art. 6 ust. 1 ( RODO ).
  5. Dane mogą być przekazywane podmiotom upoważnionym na podstawie umów powierzenia przetwarzania danych, lub innym podmiotom, jeżeli ich przekazanie wynika
    z obowiązujących przepisów prawa.
  6. Dane będą przechowywane do dnia zakończenia postępowania rekrutacyjnego, po tym okresie zostaną zniszczone.
  7. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, sprostowania i uzupełnienia danych osobowych, które można zrealizować za pomocą wniosków znajdujących się na stronie internetowej pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze przesyłanych drogą e-mailową na adres inspektora ochrony danych lub złożonych w sekretariacie Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  8. Dane wprowadzone do systemu informatycznego nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany oraz nie będą poddawane profilowaniu.
  9. Administrator danych dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Praca – Referent do spraw rozliczeń w Dziale Technicznym

POGOTOWIE RATUNKOWE W JELENIEJ GÓRZE

 

Poszukuje kandydata na stanowisko: Referent do spraw rozliczeń w Dziale Technicznym

                                                                      

Główne obowiązki:

  • uczestniczenie w zbywaniu i kasowaniu zbędnych pojazdów samochodowych;
  • sporządzanie zestawień zużycia paliwa;
  • wypisywanie, weryfikacja i wprowadzanie do ewidencji kart drogowych;
  • analiza zużycia paliwa i przebiegu pojazdów, sprawdzanie faktur za paliwo;
  • wykonywanie miesięcznych kart eksploatacyjnych;
  • prowadzenie ewidencji sprzętu medycznego;
  • ustalanie okresowych kontroli oraz planowanie środków finansowych na przeglądy sprzętu, aparatury i infrastruktury w celu zapewnienia niezbędnych napraw i zabiegów konserwacyjnych;
  • prowadzenie dokumentacji sprzętu medycznego – paszporty techniczne;

Wykształcenie: wykształcenie średnie

Wymagania:

  • obsługa komputera i pakietu MS Office
  • gotowość do ciągłego podnoszenia swoich kompetencji;
  • systematyczność i samodzielność w działaniu;
  • terminowość, staranność, dokładność;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • kultura osobista;
  • identyfikowanie się z misją Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze;

Oferujemy :

  • umowę o pracę (pełen etat) lub inną formę współpracy, w zależności od wzajemnych uzgodnień, początkowo planowane jest zatrudnienie na okres próbny ok trzy miesiące;
  • wynagrodzenie zależne od doświadczeń i kompetencji;
  • rozwój osobisty i zawodowy;
  • praca w przyjaznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie oferty zawierającej CV do dnia 10.08.2022r. na adres do korespondencji Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze: 58-506 Jelenia Góra ul. Ogińskiego 6 lub e-mail, który jest dostępny na stronie internetowej Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze.   

Osoba ubiegająca się o zatrudnienie winna zamieścić w treści swojego CV klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji, przez Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze ul. Cieplicka 126A 58-570 Jelenia Góra, na potrzeby procesu aktualnej rekrutacji, zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10.05.2018 r. (poz. 1000)  i Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO)”.

Oferty nie zawierające zgody na przetwarzanie danych osobowych nie będą rozpatrywane w procesie rekrutacji.

Obowiązek informacyjny dla kandydatów biorących udział w postępowaniu rekrutacyjnym
w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej górze

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych dalej zwane: „RODO”), informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Pogotowie Ratunkowe
    w Jeleniej Górze ul. Cieplicka 126A w Jeleniej Górze.
  2. Kontakt do Inspektora Danych Osobowych pod numerem telefonu 75 75 264 62.
  3. Dane są zbierane w celu ich przetwarzania w związku z prowadzonym postępowaniem rekrutacyjnym na stanowisko pracy.
  4. Pozyskiwanie danych wynika z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora tj. art. 6 ust. 1 ( RODO ).
  5. Dane mogą być przekazywane podmiotom upoważnionym na podstawie umów powierzenia przetwarzania danych, lub innym podmiotom, jeżeli ich przekazanie wynika
    z obowiązujących przepisów prawa.
  6. Dane będą przechowywane do dnia zakończenia postępowania rekrutacyjnego,
    po tym okresie zostaną zniszczone.
  7. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, sprostowania i uzupełnienia danych osobowych, które można zrealizować za pomocą wniosków znajdujących się na stronie internetowej pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze przesyłanych drogą e-mailową na adres inspektora ochrony danych lub złożonych w sekretariacie Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  8. Dane wprowadzone do systemu informatycznego nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany oraz nie będą poddawane profilowaniu.
  9. Administrator danych dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

Praca – Specjalista do spraw zamówień publicznych

POGOTOWIE RATUNKOWE W JELENIEJ GÓRZE

 

Poszukuje kandydata na stanowisko: Specjalisty do spraw zamówień publicznych

           

Główne obowiązki:

  • wybieranie właściwego trybu udzielenia zamówienia publicznego,
  • weryfikowanie zgodności opisu przedmiotu zamówienia, warunków udziału w postępowaniu, i sposobu oceny ich spełniania zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa zamówień, publicznych oraz regulaminem wewnętrznym,
  • sporządzanie specyfikacji istotnych warunków zamówienia,
  • przygotowywanie i publikowanie ogłoszeń dotyczących postępowań, przygotowywanie/weryfikacja i akceptacja wniosków o uruchomienie postępowań zakupowych lub innych dokumentów rozpoczynających proces zakupowy,
  • analiza rynku dostawców,
  • udział w dokonywaniu oceny ofert; udział w pracach komisji przetargowych/zespołach zakupowych,
  • koordynowanie czynności związanych z zawieraniem umów,
  • prowadzenie dokumentacji dotyczącej zamówień publicznych sporządzanie, prowadzenie
    i archiwizowanie dokumentacji postępowań,
  • monitorowanie realizacji planów zamówień publicznych,
  • dokonywanie zakupów środków trwałych i materiałów z zastosowaniem przepisów ustawy
    o zamówieniach publicznych,
  • sporządzanie sprawozdań o udzielonych zamówieniach,
  • umiejętność obsługi platform zakupowych,
  • współpraca z komórkami merytorycznymi przy przygotowaniu i organizacji postępowań, w tym postępowań do 130 000 zł, w szczególności wsparcie w zakresie: weryfikacji opisów przedmiotu zamówienia, określania kryteriów oceny oferty, warunków udziału w postępowaniu oraz istotnych postanowień umowy.

Wykształcenie: wykształcenie wyższe

Wymagania:

  • znajomość przepisów prawnych dot. zagadnień związanych z zamówieniami publicznymi
  • bardzo dobra znajomość pakietu MS Office
  • gotowość do ciągłego podnoszenia swoich kompetencji;
  • systematyczność i samodzielność w działaniu;
  • terminowość, staranność, dokładność;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • kultura osobista;
  • gotowość do ciągłego podnoszenia swoich kompetencji;
  • identyfikowanie się z misją Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze;
  • prawo jazdy kat. B;
  • doświadczenie w pracy związanej z zamówieniami publicznymi będzie dodatkowym atutem;

Oferujemy :

  • umowę o pracę (pełen etat) lub inną formę współpracy, w zależności od wzajemnych uzgodnień, początkowo planowane jest zatrudnienie na okres próbny ok trzy miesiące;
  • wynagrodzenie zależne od doświadczeń i kompetencji;
  • rozwój osobisty i zawodowy;
  • praca w przyjaznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie oferty zawierającej CV do dnia 10.08.2022r. na adres do korespondencji Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze: 58-506 Jelenia Góra ul. Ogińskiego 6  lub e-mail, który jest dostępny na stronie internetowej Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze.   

Osoba ubiegająca się o zatrudnienie winna zamieścić w treści swojego CV klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji, przez Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze ul. Cieplicka 126A 58-570 Jelenia Góra, na potrzeby procesu aktualnej rekrutacji, zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 10.05.2018 r. (poz. 1000)  i Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO)”.

Oferty nie zawierające zgody na przetwarzanie danych osobowych  nie będą rozpatrywane w procesie rekrutacji.

Obowiązek informacyjny dla kandydatów biorących udział w postępowaniu rekrutacyjnym w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej górze

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych osobowych dalej zwane: „RODO”), informujemy iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze
    Cieplicka 126A w Jeleniej Górze.
  2. Kontakt do Inspektora Danych Osobowych pod numerem telefonu 75 75 264 62
  3. Dane są zbierane w celu ich przetwarzania w związku z prowadzonym postępowaniem rekrutacyjnym na stanowisko pracy.
  4. Pozyskiwanie danych wynika z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora tj. art. 6 ust. 1 ( RODO ).
  5. Dane mogą być przekazywane podmiotom upoważnionym na podstawie umów powierzenia przetwarzania danych, lub innym podmiotom, jeżeli ich przekazanie wynika z obowiązujących przepisów prawa.
  6. Dane będą przechowywane do dnia zakończenia postępowania rekrutacyjnego, po tym okresie zostaną zniszczone.
  7. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych, sprostowania i uzupełnienia danych osobowych, które można zrealizować za pomocą wniosków znajdujących się na stronie internetowej pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze przesyłanych drogą e-mailową na adres inspektora ochrony danych lub złożonych w sekretariacie Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze, a także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  8. Dane wprowadzone do systemu informatycznego nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany oraz nie będą poddawane profilowaniu.
  9. Administrator danych dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wszelkie środki fizycznej, technicznej i organizacyjnej ochrony danych osobowych przed ich przypadkowym czy umyślnym zniszczeniem, przypadkową utratą, zmianą, nieuprawnionym ujawnieniem, wykorzystaniem czy dostępem, zgodnie ze wszystkimi obowiązującymi przepisami.

 

Konkurs ofert transport 03-2022

DYREKTOR  POGOTOWIA  RATUNKOWEGO   W  JELENIEJ GÓRZE OGŁASZA

 

Konkursy ofert na udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej przez zespół transportu medycznego w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej Górze, wykonywanych przez :

 

  1. ratownika medycznego spełniającego warunki ustawy o Państwowym Ratownictwie Medycznym (t.j. Dz.U. z 2021r. poz. 2053 z późn.zm.);
  2. pielęgniarkę spełniającą warunki ustawy o Państwowym Ratownictwie Medycznym (t.j. Dz.U. z 2021r. poz. 2053
    z późn.zm.);

 

Świadczenia objęte zamówieniem udzielane będą w obszarze działania Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze z szacunkową ilością osób uprawnionych do świadczeń (tj. powiat jeleniogórski – 65137 i miasto Jelenia Góra – 83463, kamiennogórski- 45835, lubański- 56732, lwówecki-47877, bolesławiecki-90528 oraz zgorzelecki- 94205), a w szczególnych przypadkach również poza jego obszarem.

 

Czas  trwania umowy  od  pierwszego dnia miesiąca, następującego  po miesiącu w którym rozstrzygnięto konkurs do dnia 31 marca 2023r.

 

 Z regulaminem konkursów można zapoznać się w Dziale Kadr Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze, ul. Ogińskiego 6 w pok. Nr 8, w godz.  od 8°° do 15°° oraz na stronie internetowej www.999.jgora.pl w zakładce „ogłoszenia”. Dodatkowe informacje udzielane będą w Dziale Kadr  Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze pod numerem telefonu 75 75 222 91.

 

Oferty należy składać na formularzu, w Sekretariacie Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze pok. Nr 4, do dnia :

Konkurs nr 1

do 06.04.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 2

do 06.05.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 3

do 06.06.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 4

do 06.07.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 5

do 06.08.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 6

do 06.09.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 7

do 06.10.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 8

do 06.11.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 9

do 06.12.2022 – ratownicy medyczni, pielęgniarki

do godz. 9:00

 

   Formularze konkursowe można pobrać w Sekretariacie Pogotowia lub ze strony internetowej www.999.jgora.pl w zakładce   „Ogłoszenia”.

      Otwarcie ofert nastąpi w dniu 06. każdego miesiąca o godz. 1000, a w przypadku gdy 06. dzień miesiąca przypada w dniu wolnym od pracy, otwarcie ofert nastąpi pierwszego dnia pracy, przypadającego po tym dniu.

 

Termin związania ofertą – 30 dni od wyznaczonej daty składania ofert.

Udzielający zamówienia zastrzega sobie prawo do odwołania konkursu ofert, zmiany terminu rozstrzygnięcia oraz przesunięcia terminu składania ofert, bez podania przyczyny.

Dokumenty konkursowe :

Dokumenty dla pielęgniarek :

Dokumenty dla ratowników medycznych :

 

Konkurs ofert 02-2022

 

DYREKTOR  POGOTOWIA  RATUNKOWEGO   W  JELENIEJ GÓRZE OGŁASZA

 

Konkursy ofert na udzielanie świadczenia opieki zdrowotnej w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej Górze, w zakresie świadczeń wykonywanych przez :

 

  1. lekarzy systemu, tj :
  • posiadających specjalizację lub tytuł specjalisty w dziedzinie: anestezjologii i intensywnej terapii, medycyny ratunkowej lub neurologii albo będących po drugim roku specjalizacji w tej dziedzinie i kontynuującym szkolenie specjalizacyjne, lub
  • posiadających specjalizację lub tytuł specjalisty w dziedzinie: chorób wewnętrznych, kardiologii, chirurgii ogólnej, chirurgii dziecięcej, ortopedii i traumatologii narządu ruchu, ortopedii i traumatologii lub pediatrii, lub
  • mających ukończony moduł podstawowy w dziedzinie: chorób wewnętrznych, pediatrii lub chirurgii ogólnej w ramach szkolenia specjalizacyjnego i kontynuujących  szkolenie specjalizacyjne lub mających zakończone szkolenie specjalizacyjne oraz posiadać  tytuł specjalisty
  1. pielęgniarek systemu, ratowników medycznych, ratowników medycznych – kierowców – spełniających warunki ustawy o Państwowym Ratownictwie Medycznym (t.j. Dz.U. z 2021r. poz. 2053 z późn.zm.)

 

Świadczenia objęte zamówieniem udzielane będą w rejonie operacyjnym  Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze, z szacunkową ilością osób uprawnionych do świadczeń: 

        Jelenia Góra – 146 377,               Lwówek Śl. – 47 014,

        Kamienna Góra – 40 700,            Lubań – 55 900.

Czas  trwania umowy od pierwszego dnia każdego miesiąca, następującego po miesiącu w którym rozstrzygnięto konkurs   do dnia 01.01.2023r. do godz. 7°°.                            

 

Z regulaminem konkursów można zapoznać się w Dziale Kadr Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze, ul. Ogińskiego 6 w pok. Nr 8, w godz.  od 8°° do 15°° oraz na stronie internetowej www.999.jgora.pl w zakładce „ogłoszenia”. Dodatkowe informacje udzielane będą w Dziale Kadr  Pogotowia Ratunkowego pod numerem telefonu 75 75 222 91.

 

Oferty należy składać na formularzu, w Sekretariacie Pogotowia pok. Nr 4, do dnia :

Konkurs nr 1

do 06.03.2022 –  lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 2

do 06.04.2022 –  lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 3

do 06.05.2022  – lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 4

do 06.06.2022-   lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 5

do 06.07.2022 –  lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 6

do 06.08.2022 –  lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

Konkurs nr 7

do 06.09.2022 –  lekarze, ratownicy medyczni, ratownicy medyczni kierowcy, pielęgniarki

do godz. 9:00

 

Formularze konkursowe można pobrać w Sekretariacie Pogotowia lub ze strony internetowej www.999.jgora.pl w zakładce   „Ogłoszenia”.

Otwarcie ofert   nastąpi  w dniu 06. każdego miesiąca o godz.1000, a w przypadku gdy 06. dzień miesiąca przypada w dniu wolnym od pracy otwarcie ofert nastąpi pierwszego dnia pracy, przypadającego po tym dniu.

Termin związania ofertą – 30 dni od wyznaczonej daty składania ofert.

Udzielający zamówienia zastrzega sobie prawo do odwołania konkursu ofert, zmiany terminu rozstrzygnięcia oraz przesunięcia terminu składania ofert, bez podania przyczyny.     

 

 

Dokumenty konkursowe :

Dokumenty dla lekarzy :

Dokumenty dla pielęgniarek :

Dokumenty dla ratowników medycznych :

Dokumenty dla ratowników medycznych-kierowców :

Konkurs ofert 03-2021 Transport

DYREKTOR  POGOTOWIA RATUNKOWEGO  W JELENIEJ GÓRZE OGŁASZA

 

Konkursy ofert na udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej przez zespół transportu medycznego oraz  świadczeń udzielanych przez koordynatora transportu medycznego w Pogotowiu Ratunkowym w Jeleniej Górze, wykonywanych przez :

 

  1. ratownika medycznego spełniającego warunki ustawy o Państwowym Ratownictwie Medycznym (t.j. Dz.U. z 2020r. poz. 882 z późn.zm.);
  2. pielęgniarkę spełniającą warunki ustawy o Państwowym Ratownictwie Medycznym (t.j. Dz.U. z 2020r. poz. 882 z późn.zm.);
  3. kierowcę posiadającego uprawnienia do prowadzenia pojazdów uprzywilejowanych zgodnie z Ustawą o kierujących pojazdami z dnia 5 stycznia 2011r. (t.j. Dz.U. z 2020r. poz. 1268 z późn. zm.);
  4. koordynatora transportu medycznego preferowane wykształcenie medyczne lub wykonujących zawody medyczne mające zastosowanie w ochronie zdrowia.

 

Świadczenia objęte zamówieniem udzielane będą w obszarze działania Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze z szacunkową ilością osób uprawnionych do świadczeń (tj. powiat jeleniogórski – 65137 i miasto Jelenia Góra – 83463, kamiennogórski- 45835, lubański- 56732, lwówecki-47877, bolesławiecki-90528 oraz zgorzelecki- 94205, a w szczególnych przypadkach również poza jego obszarem.

 

Czas  trwania umowy –  od  pierwszego dnia miesiąca po miesiącu, w którym rozstrzygnięto konkurs do dnia 31 marca 2023r.

 

 Z regulaminem konkursów można zapoznać się w Dziale Kadr Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze, ul. Ogińskiego 6 w pok. Nr 4, w godz.  od 8°° do 15°° oraz na stronie internetowej www.999.jgora.pl w zakładce „ogłoszenia”. Dodatkowe informacje udzielane będą w Dziale Kadr  Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze pod numerem telefonu 75 75 222 91.

 

Oferty należy składać na formularzu, w Sekretariacie Pogotowia Ratunkowego w Jeleniej Górze pok. Nr 4, do dnia :

Konkurs nr 1

do 06.04.2021- ratownicy medyczni, pielęgniarki, kierowcy, koordynatorzy, transportów medycznych.  

do godz. 9:00

Konkurs nr 2

do 06.06.2021 – ratownicy medyczni, , pielęgniarki, kierowcy, koordynatorzy  transportów  medycznych.   

do godz. 9:00

Konkurs nr 3

do 06.08.2021 – ratownicy medyczni, pielęgniarki, kierowcy, koordynatorzy transportów   medycznych.  

do godz. 9:00

Konkurs nr 4

do 06.10.2021 – ratownicy medyczni, , pielęgniarki, kierowcy,  koordynatorzy transportów  sanitarnych.  

do godz. 9:00

Konkurs nr 5

do 06.12.2021- ratownicy medyczni, pielęgniarki, kierowcy, koordynatorzy transportów  medycznych.  

do godz. 9:00

 

Formularze konkursowe można pobrać w Sekretariacie Pogotowia lub ze strony internetowej www.999.jgora.pl w zakładce   „Ogłoszenia”.

Otwarcie ofert nastąpi w dniu 06. każdego miesiąca o godz. 1000, a w przypadku gdy 06. dzień miesiąca przypada w dniu wolnym od pracy otwarcie ofert nastąpi pierwszego dnia pracy, przypadającego po tym dniu.

 

Termin związania ofertą – 30 dni od wyznaczonej daty składania ofert.

Udzielający zamówienia zastrzega sobie prawo do odwołania konkursu ofert, zmiany terminu rozstrzygnięcia oraz przesunięcia terminu składania ofert, bez podania przyczyny.  

 

Dokumenty konkursowe :

Dokumenty dla kierowców :

Dokumenty dla koordynatorów :

Dokumenty dla pielęgniarek :

Dokumenty dla ratowników medycznych :

Ministerstwo Zdrowia UMWDBIPRODO dla pacjentaePUAP EuroregionNysa

Pogotowie Ratunkowe w Jeleniej Górze dokłada wszelkich starań, aby zawarte w tym miejscu dane były rzetelne, wyczerpujące i aktualne. Jednak mają one charakter wyłącznie informacyjny i nie mogą stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.

rfwbs-slide
Skip to content